Vă rugăm să verificați lista de mai jos pentru a vedea dacă sunteți de părere că vi se potrivește vreuna dintre pozițiile disponibile în compania noastră. Dacă da, atunci ne-ar plăcea tare mult să ne cunoaștem!

Ne puteți urmări și pe conturile noastre de Facebook și LinkedIn pentru a fi la curent cu noutățile, în momentul în care vom deschide noi campanii de recrutare.


Reguli pentru candidați

Vă mulțumim pentru că vă doriți să faceți parte din echipa iPI Solutions România!
Este important să citiți și să vă asigurați că respectați regulamentul candidaților (notat mai jos), înainte de a aplica pentru una din pozițiile deschise.

Vă rugăm să vă asigurați că ați respectat următoarele:
- documentul CV (Curriculum Vitae) pe care îl depuneți este redactat în limba română sau engleză;
- în documentul CV sau lângă acesta ați atașat și o scrisoare de intenție care va conține o scurtă descriere a dvs. alături de motivul pentru care candidați la poziția deschisă;
- ați citit în întregime cerințele postului pentru care candidați;
- sunteți de acord ca CV-ul dvs. să fie păstrat în baza noastră de date, în scopul pentru care a fost solicitat (depunerea candidaturii pentru una din pozițiile deschise).

După ce v-ați asigurat că ați respectat cele de mai sus, puteți aplica pentru posturile disponibile în compania noastră. Vă dorim mult succes în procesul de recrutare!

CV-urile și/sau întrebările cu privire la angajare pot fi trimise și pe e-mail la adresa [javascript protected email address].

Nicio poziție disponibilă, vă rugăm reveniți.CV-urile și/sau întrebările cu privire la angajare pot fi trimise și pe e-mail la adresa [javascript protected email address].

Nicio poziție închisă.CV-urile și/sau întrebările cu privire la angajare pot fi trimise și pe e-mail la adresa [javascript protected email address].

Intră în legătură cu noi

Primul pas este să ne spui nevoile companiei tale, iar noi îți vom spune cum te putem ajuta. Trebiue doar să ne contactezi telefonic sau via e-mail și vom stabili împreună restul detaliilor.