shutterstock_1673420626_work-from-home

Actualizare COVID-19: Compania IPI SOLUTIONS SRL lucrează de acasă | COVID-19 OUTSOURCING

Noutăți iPI Solutions România , , , , , , , , , , 0 Comments
Durata de citire: < 1 minut

Într-o pagină dedicată acestui subiect, COVID-19, compania IPI Solutions asigură toți partenerii de proiect, clienți persoane fizice și persoane juridice aflați în colaborare Outsourcing BPO / B2C / B2B, că activitatea companiei este asigurată de acasă în această perioadă, într-o proporție de 100%.

Compania afișează această alertă, alături de subtitlul „Putem lucra pentru dvs. și în perioada COVID-19”.

COVID-19 OUTSOURCING

Întrebat despre planurile de viitor ale companiei, în ceea ce privește regimul de muncă la domiciliu (work from home, #wfh), Ilie Ionuț-Alexandru, Project Manager în departamentele Operațional&Marketing menționează că „Punctăm foarte mult pe asta. De fapt, încă de la început am luat în calcul anumite strategii și decizii care să ne ajute să lucrăm de acasă cu toții. Ne dorim să continuăm în același ritm și după perioada COVID-19. Da, ne-ar face plăcere să lucrăm de acasă pentru o perioadă lungă de timp. Partenerii de proiect nu trebuie să își facă griji deloc. Din contră, rezultatele și eficiența echipelor noastre pe Operațional s-au dublat în perioada coronavirus-pandemie, conform analizelor făcute intern.”

Pagina este disponibilă la adresa https://ipisolutions.ro/covid-19.php și poate fi accesată și de pe pagina principală a site-ului IPI SOLUTIONS ROMÂNIA – https://ipisolutions.ro.

În același timp, compania a publicat și o listă cu 15 recomandări oficiale, privind conduita socială în prevenirea răspândirii coronavirus.