Compania iPI Solutions se pregătește de o campanie de marketing strategică

Noutăți iPI Solutions România , , , , 0 Comments
Durata de citire: < 1 minut

Compania iPI Solutions pregătește o campanie activă de marketing, cu ajutorul căreia va promova serviciile inovative pe care le oferă clienților săi.

„Deoarece promovarea este o notă importantă pe agenda zilnică a unui business, am decis să investim o parte din primele sume contractate în departamentul intern de Marketing, care chiar în acest moment elaborează o strategie de promovare a serviciilor inovative pe care compania noastră le pune la dispoziția clienților”

susține Ilie Ionuț-Alexandru, Project Manager în cadrul departamentelor Operațional și Marketing ale companiei IPI SOLUTIONS

Liderul citat a povestit despre o serie de modalități prin care promovarea unei companii sau a unor servicii ori produse poate fi incrementată atât lent și progresiv cât și rapid, fiind de părere că prima variantă este cea mai indicată, întrucât efectele sunt vizibile pe termen lung și în mod continuu.


Compania iPI Solutions este o companie specializată în servicii de outsourcing (call-center și back-office), care însă nu se limitează doar la activitățile menționate. Pe lângă serviciile de call-center, procesare și operare date, compania oferă suport în crearea și administrarea site-urilor web, management-ul strategiilor de marketing, arhivare electronică a datelor dar și alte servicii pentru clienți persoane fizice și juridice. Lista serviciilor este disponibilă pe site-ul companiei, la adresa ipisolutions.ro.