Rapid ieftin bun - Servicii de externalizare call-center

Formula Rapid-Grozav-Ieftin (condurum)

Articole generale , , , , , , 0 Comments
Durata de citire: 2 minute

Definiția unui condurum care este o enigmă, adică, sună în felul următor: ENÍGMĂ ~e f. Lucru, fenomen necunoscut sau greu de pătruns cu mintea omenească; mister; taină. /<fr. énigme, lat. aenigma (conform NODEX 2000) sau ENÍGMĂ, enigme, s. f. Lucru greu de înțeles, nelămurit, ascuns; taină, mister1. ♦ Ghicitoare, șaradă. – Din fr. énigme, lat. aenigma (conform DEX 2009).

Formula Rapid-Grozav-Ieftin este un condurum, ei bine, adică o enigmă a business-ului, care nu de multe ori a rămas neînțeleasă datorită nevoii urgente de a pune lucrurile în aplicare și a dorinței constante de a avea rezultate imediate.

În realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Specialiștii în Marketing ai companiei iPI SOLUTIONS atrag atenția că „Este normal să îți dorești rezultate imediate după lansarea unui proiect sau punerea în practică a acestuia, însă este total nerealist să te aștepți ca rezultatele să apară instant. Și da, ne referim concret la costuri vs. calitate”. De aceeași părere sunt și Specialiștii în Activități Operaționale din companie.

 

Dar ce este Formula Rapid-Grozav-Ieftin, de fapt? În limba engleză se numește Good-Fast-Cheap Condurum Formula și îți spune practic ce este realizabil și ce nu este realizabil.

Cu alte cuvinte:
– Vrei ceva rapid și grozav? Atunci nu va fi ieftin.
– Vrei ceva rapid și ieftin? Atunci nu va fi grozav.
– Vrei o muncă grozavă, la un cost ieftin? Atunci nu va fi rapid.

 

Vă mulțumim pentru timpul acordat citirii acestui articol! IPI SOLUTIONS - Externalizare inbound și outbound - Namaste


Citiți și: Call-center în engleză. Site-ul web al companiei IPI SOLUTIONS ROMÂNIA va fi disponibil și în limba engleză! În curând

 

Descriere companie IPI SOLUTIONS S.R.L.: Preluăm proiecte de Call-center. Preluăm apelurile telefonice (inbound), sunăm noi clienții (outbound). Suntem experți în outsourcing/externalizare. Contactează-ne acum.

Suntem specialiști în preluarea apelurilor telefonice și în apelarea clienților / Servicii inbound și outbound.

Noi oferim servicii de outsourcing (BPO). Asta înseamnă că dacă aveți o companie și doriți să externalizați anumite activități (preluarea apelurilor telefonice sau tot ce ține de call-center, validare și introducere date), noi suntem compania ideală pentru a vă ajuta!