Asistenta Outsourcing Romania: Instrument pentru alegerea serviciilor de outsourcing

Noutăți iPI Solutions România , , , , , , , , , 0 Comments
Durata de citire: 2 minute
asistent-de-servicii-ipisolutions-romania-outsourcing-helper-preview
Previzualizare a Asistentului de Servicii creat de IPI Solutions România

ASISTENTA OUTSOURCING ROMANIA. Nou pe piața locală și în compania iPI Solutions: Se pregătește lansarea unei aplicații web-based a cărei scop este să ajute clienții sau potențialii clienți. Indiferent de poziția lor actuală, ei vor putea să identifice serviciile de care au nevoie astfel încât să se asigure că toate nevoile din compania pe care o reprezintă sunt acoperite.

 

Am lucrat la acest instrument împreună cu colegii din departamentele IT, Markeging și Cercetare și le mulțumesc foarte mult pentru tot efortul depus! Instrumentul se ridică la standardele noastre și cu ajutorul lui ne vom putea adresa oricărei tipologii de clienți sau potențiali clienți. Cu alte cuvinte, fie că ești Companie Mică sau Mijlocie (IMM), fie că ești o Corporație, vei fi ghidat pas-cu-pas în alegerea serviciilor de care ai putea avea nevoie.

a precizat Ilie Ionuț-Alexandru, Project Manager în compania IPI SOLUTIONS SRL

 

ASISTENTA OUTSOURCING ROMANIA. Ce va face acest instrument mai exact?

Compania IPI SOLUTIONS ROMÂNIA explică pe scurt ce va putea oferi tool-ul numit „Asistent de Servicii”.

 

ipisolutions-outsourcing-1 Pe de-o parte, Asistentul de Servicii al iPI Solutions SRL vă va ajuta să înțelegeți ce pași sunt parcurși de la contactarea companiei și până la semnarea contractului.

ipisolutions-outsourcing-2 Pe de altă parte, Asistentul de Servicii al iPI Solutions SRL vă va ghida pas-cu-pas în alegerea serviciului pe care îl doriți sau de care aveți nevoie. Practic veți fi purtați printr-o serie de întrebări și în funcție de răspunsurile dumneavoastră, instrumentul creat de IPI SOLUTIONS ROMÂNIA vă va spune ce aveți nevoie, cum și dacă noi vă putem ajuta.

 

intrebari_ipisolutions

Întrebați dacă aceste două unelte sunt singurele din România create pentru acest scop, dezvoltatorii Asistentului de Servicii au menționat că mai există pe piața locală instrumente similare. Diferența dintre alte companii și compania iPI Solutions este evidențiată însă de faptul că Asistentul de Servicii creat de iPI Solutions se adresează nu numai companiilor mari sau renumite, ci tuturor tipologiilor de clienți sau potențiali clienți. Aici ne referim la Intreprindere Mica și Mijlocie (IMM), companie mare sau Corporație, Persoane fizice, Asociații și Organizații Non-guvernamentale.

Am aflat în același timp și că folosind acest tool, utilizatorii vor putea să găsească ajutor activitatea pe care o desfășoară compania IPI SOLUTIONS:

 

Deși data de lansare a instrumentului nu a fost dezvăluită, estimăm că lansarea Asistentului de Servicii va avea loc în luna mai 2021. Mai multe detalii în curând.