IPI SOLUTIONS SERVICII CALL CENTER EXTERNALIZARE OUTSOURCING ROMANIA

Pe scurt: poveste despre angajații unei companii

Articole generale , , , , 0 Comments
Durata de citire: < 1 minut

Compania iPI Solutions este de părere că angajații trebuie implicați în cât mai multe activități. Pot fi activități de mentoring, dezvoltare personală și profesională. Putem include activități extra și cursuri. Angajații ar trebui remunerați pe măsură. Remunerația poate fi oferită sub mai multe forme și nu se rezumă doar la bonusuri în bani.

 

De cele mai multe ori, nu ne facem timp nici măcar pentru propria persoană, deci cum să mai avem timp să ne gândim la ceilalți?

Angajații noștri sunt parte din noi. Ei sunt mâna noastră dreaptă, ochii noștri, urechile noastre, glasul nostru. Susține-i, încurajează-i, ajută-i să evolueze!

Compania iPI Solutions pune accent pe angajații săi și se asigură că feedback-ul acestora este monitorizat frecvent, fiind astfel parte a dezvoltării personale și profesionale a angajaților și implicit a companiei.

 

Ne pasă - IPI SOLUTIONS

 

Vă invităm să rămâneți alături de noi pentru un viitor articol care va relata poveștile câtorva dintre angajații noștri.

Vă așteptăm pe blog pentru mai multe articole.

Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul nostru, pentru a fi la curent cu noutățile în materie de informații, dezvoltare, tehnologii și serviciile pe care compania iPI Solutions România vi le poate pune la dispoziție.

 


Compania iPI Solutions este o companie specializată în servicii de outsourcing (call-center și back-office), care însă nu se limitează doar la activitățile menționate. Pe lângă serviciile de call-center, procesare și operare date, compania oferă suport în crearea și administrarea site-urilor web, management-ul strategiilor de marketing, arhivare electronică a datelor dar și alte servicii pentru clienți persoane fizice și juridice. Lista serviciilor este disponibilă pe site-ul companiei, la adresa ipisolutions.ro.