Outsourcing engleza - ipi solutions srl

Call-center în engleză | Site-ul companiei în limba engleză

Noutăți iPI Solutions România , , , , , , 0 Comments
Durata de citire: 2 minute

„Call-center în engleză. Site-ul web al companiei IPI SOLUTIONS ROMÂNIA va fi disponibil și în limba engleză! În curând.”

Departamentul de Marketing al SC IPI SOLUTIONS SRL
 
CALL-CENTER ÎN ENGLEZĂ. Așa începe cea mai recentă noutate anunțată de către departamentul de Marketing al companiei iPI Solutions România.

 

CALL-CENTER ÎN ENGLEZĂ. Mai precis, compania specializată în servicii de outsourcing / BPO (call-center, data entry) specifică faptul că în curând, site-ul web va putea fi accesat din orice punct al lumii. Asta este posibil datorită faptului că site-ul va beneficia de aceeași interfață tradusă în totalitate în limba engleză.

 

„Am dezvoltat un script propriu care permite traducerea site-ului nostru web, disponibil la adresa https://ipisolutions.ro/. Acesta va schimba limba, adică traducerea textului, în limba engleză, existând posibilitatea de a te întoarce în orice moment la interfața în limba română. Mai mult de atât, data viitoare când vei intra pe site-ul nostru, acesta va avea limba pe care ai ales-o ultima dată. Vom folosi cookie pentru aceasta” a detaliat unul dintre colegii din departamentul IT al companiei iPI Solutions.

Astfel, am întrebat ce va însemna această implementare în relația companiei cu clienții actuali sau cu potențialii clienți ori parteneri de proiect. Ni s-a transmis că această implementare va deschide ușile business-ului actual și către clienții din afara României. Acum, oricine va putea să ia legătura cu compania IPI SOLUTIONS SRL pentru externalizarea serviciilor de call-center inbound / outbound și data entry. Desigur, fără a fi nevoit/ă să folosească un traducători neprecis de text (ex. Google Translator).

 

CALL-CENTER ÎN ENGLEZĂ. Fiindcă site-ul companiei nu este tradus automat de un script de traducere, cum ar fi Google Translator (un instrument conceput de Google), se poate asigura o acuratețe de 100% a traducerii textelor de pe site. Acest aspect dovedește încă o dată calitatea serviciilor oferite de compania iPI Solutions România.

Ca o ultimă mențiune, în viitor, site-ul web https://ipisolutions.ro va fi disponibil în mai multe limbi, în funcție de nevoia clienților sau a pieței outsourcing-ului.