Studiu - Externalizarea serviciilor unei companii / IPI SOLUTIONS SRL

Studiu: Externalizarea serviciilor unei companii

Articole generale , , , , , , , , , , 0 Comments
Durata de citire: 2 minute

Studiu outsourcing. Știați că puteți obține o consultanță în alegerea potrivită a serviciilor ce pot fi externalizate din compania dvs.? Vă invităm să citiți în întregime articolul, pentru a afla toate detaliile.


Compania IPI SOLUTIONS SRL a lansat un sondaj de opinie de tip studiu, ce are ca scop identificarea tipologiei de clienți pe segmentul B2B, în vederea stabilirii gradului de cunoaștere a termenului de „outsourcing”.

Pentru a veni în sprijinul companiilor care doresc să participe la acest studiu, compania a inclus în acesta și elemente descriptive a termenului de outsourcing

Studiu - Externalizarea serviciilor unei companii / IPI SOLUTIONS SRL
Studiu – Externalizarea serviciilor unei companii / IPI SOLUTIONS SRL

 

Ce este „outsourcing-ul”?

În cazul în care termenul nu vă este cunoscut, trebuie să știți că prin „outsourcing” putem defini toate acele activități care pot fi atribuite unei companii specializate în anumite activități, în cadrul unei colaborări B2B.

Iată un exemplu concret de outsourcing: Eu am o firmă care vinde produse într-un magazin online. Clienții pot plasa comenzi pe site-ul meu iar angajații mei le procesează. Îmi dau seama că dacă aș angaja o companie specializată în procesarea comenzilor, acea companie va procesa comenzile de pe site-ul meu la costuri mult mai mici. Astfel voi putea reduce personalul sau voi putea aloca angajații existenți unei alte activități.

Astfel, compania apelează la persoanele juridice în vederea completării acestui studiu. Durata completării nu este mai mare de 6 minute, iar rezultatele* studiului vor fi făcute publice.

Studiul este disponibil și poate fi completat la adresa: https://forms.gle/fMzMgmeCRLKhvV4EA

*rezultatele nu includ și datele de identificare ale companiilor sau reprezentanților acestora.

 

intrebari_ipisolutionsȘtiați că puteți obține o consultanță în alegerea potrivită a serviciilor ce pot fi externalizate din compania dvs.?

Avem nevoie doar de o scurtă descriere a activității pe care o desfășura acum. Astfel, noi vă putem spune dacă o companie specializată în outsourcing vă poate ajuta în dezvoltarea companiei pe care o dețineți.

Dacă doriți să beneficiați de această consultanță/analiză, vă rugăm să scrieți câteva cuvinte în câmpul potrivit din sondaj.  Nu uitați să bifați opțiunea „Doresc să beneficiez de consultanță în alegerea serviciilor pe care să le externalizez”. Este gratuit.

Vă mulțumim pentru participare!

Dacă ați ales să fiți contactați de către noi, vom face acest lucru în viitorul apropiat. În caz contrar*, vă dorim mult succes în dezvoltarea afacerii dumneavoastră și ne dorim ca la un moment dat, să ne intersectăm încă o dată în această lume a business-ului însă mai plini de entuziasm, idei și rezultate.

Cu drag,
Echipa IPI SOLUTIONS

încheie departamentul de Marketing al companiei IPI SOLUTIONS SRL