Servicii call center
pentru afaceri

Externalizare servicii call center inbound și outbound

Outsourcing to IPI SOLUTIONS SRL | Outsourcing România

Servicii call center

La IPI Solutions, suntem specializați în oferirea unor servicii profesionale de outsourcing adaptate nevoilor companiilor moderne. Portofoliul nostru include:

Ca furnizor de servicii BPO (Business Process Outsourcing), înțelegem importanța externalizării eficiente pentru companii. Fie că este vorba de gestionarea apelurilor telefonice, servicii de call center, validare sau introducere de date, echipa noastră dedicată este pregătită să vă asiste.

Cu sediul central în inima țării, IPI Solutions oferă o acoperire geografică extinsă și un nivel constant de calitate în toate serviciile noastre. Suntem dedicați succesului fiecărui client și ne adaptăm flexibil pentru a satisface cerințele specifice ale afacerii dvs.


Ne angajăm în parteneriate de lungă durată cu clienți care vizează creșterea constantă și optimizarea proceselor de afaceri. Utilizând cele mai eficiente instrumente și strategii, suntem aici pentru a contribui activ la creșterea cifrei de afaceri a companiei dvs.

Contactează-ne
Expertiza iPI Solutions în Outsourcing | România

Experiența noastră, succesul vostru

La IPI Solutions, transformăm provocările de outsourcing în oportunități de creștere.

Cu peste 3 ani de experiență în domeniul BPO, IPI Solutions oferă servicii de outsourcing de înaltă calitate pentru clienți din diverse sectoare. Prin combinarea tehnologiei avansate cu o echipă de profesioniști dedicați, ne mândrim cu o rată de succes impresionantă în implementarea soluțiilor eficiente, personalizate pentru fiecare client.

  • 97% satisfacție client: Clienții noștri sunt mărturia calității serviciilor noastre.
  • 20+ clienți globali: Parteneriate de succes în peste 5 țări.
  • Inovație și eficiență: Continuăm să adoptăm cele mai noi tehnologii pentru a îmbunătăți procesele de afaceri ale clienților noștri.
  • Expertiză diversificată: Echipa noastră are experiență într-o gamă largă de industrii, de la IT și suport client, până la procesare de date și servicii financiare.

Externalizare servicii call center inbound & outbound

Echilibrăm cantitatea cu calitatea, putând astfel să ne adaptăm oricărui tip de proiect, de la preluare apeluri pentru clienții dvs. până la crearea și administrarea site-urilor și a reclamelor web.

Call center

Preluăm apelurile telefonice venite din partea clienților dvs. sau îi apelăm noi, în funcție de nevoile dvs.#calitate

Back-office

Răspundem la e-mail-uri în numele companiei dvs., ținem evidența activității și creăm o bază de date pentru afacerea dvs.


#cantitate

Software

Putem crea aplicații de tip software (CRM, CMS și altele) pentru a crește calitatea serviciilor dvs.#flexibilitate

IT Support

Putem configura dispozitive, instalăm software și oferim training în utilizarea device-urilor.#securitate

Intră în legătură cu noi

OUTSOURCING ROMÂNIA: Dacă plănuiți să externalizați serviciul de call center, de introducere date, arhivare sau software, echipa IPI Solutions vă stă la dispoziție. Vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact sau adresele de e-mail disponibile.

Externalizare servicii call center, suport clienți, contact center

Explorați câteva activități din gama noastră diversificată de servicii pe care le puteți externaliza, alături de serviciile de call center.

Suport clienți

Servicii profesionale de call center și suport tehnic

Oferim suport client personalizat prin telefon, e-mail și chat, asigurând o comunicare eficientă și soluționarea rapidă a solicitărilor.

Marketing digital

Strategii inovatoare de marketing pentru creșterea online

Creăm și implementăm strategii de marketing digital eficiente, inclusiv SEO, publicitate online și managementul rețelelor sociale.

Rezervări restaurante și programări clinici

Servicii pentru gestionarea rezervărilor și programărilor

Oferim servicii de call center specializate pentru gestionarea eficientă a rezervărilor la restaurante și programărilor în clinici, asigurând o experiență fluidă și profesională pentru clienții dvs.

Gestionarea comenzilor

Servicii eficiente de call center pentru administrarea comenzilor

Oferim servicii specializate de call center pentru gestionarea eficientă a comenzilor plasate de clienți, asigurând procesare rapidă, acuratețe și un serviciu clienți excepțional.

Sondaje și cercetare de piață

Servicii de call center pentru sondaje și studii de piață

Specializați în realizarea de sondaje și cercetare de piață, echipa noastră oferă servicii de colectare și analiză a datelor pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine nevoile și preferințele clienților dvs.

Contact

Pentru a vă face o idee despre serviciile pe care vi le putem oferi și pentru a putea discuta detaliat despre ce putem face pentru compania dvs., vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos.

Corespondență

Str. Înfrățirii 6
Brașov, România

Telefon

021.555.28.48

Notă: Apăsând butonul 'Trimite mesajul' sunteți de acord ca toate datele scrise de dvs. în formular să fie trimise către noi și stocate în baza noastră de date. Ne puteți contacta oricând pentru ștergerea datelor furnizate, folosind același formular.