Ne bucurăm să te avem alături de noi!

La IPI SOLUTIONS SRL, fiecare membru al echipei contează. Suntem în căutarea unor talente pasionate, dornice să aducă inovație și eficiență în serviciile noastre de externalizare.
Dacă ești motivat, creativ și dorești să te dezvolți profesional într-un mediu dinamic și sprijinitor, alătură-te nouă! Oferim oportunități de creștere, formare continuă și șansa de a lucra pe proiecte diverse, într-o companie care pune accent pe calitate și excelență.
Descoperă cum poți contribui la succesul nostru comun și cum ne putem dezvolta împreună. Vino să faci parte din echipa IPI!

Agent servicii client

Căutăm un agent de servicii client dedicat, cu abilități de comunicare excepționale și orientat către soluționarea situațiilor.


Apasă aici pentru detaliile poziției

Operator introducere, validare și procesare date

Căutam un operator eficient pentru introducerea și procesarea datelor, cu atenție la detalii.


Acest post a fost ocupat iar detaliile nu mai sunt disponibile.

Sunteți în căutare de personal calificat sau necalificat pentru business-ul dumneavoastră?

Echipa Extera, formată din pasiunea pentru recrutare și lucrul bine făcut, se bazează pe o abordare personalizată a fiecărui proces, asigurându-se întotdeauna că el se potrivește cu necesitățile și valorile companiei dumneavoastră.
Avem o rețea extinsă de candidați, pe care o cultivăm cu grijă și atenție. Proiecte finalizate cu succes și colaborări de lungă durată.
Prin intermediul proceselor noastre de recrutare riguroase, ne asigurăm că alegem candidați cu potențial de dezvoltare și cu o atitudine pozitivă, capabili să se integreze rapid în echipa dumneavoastră și să ofere rezultate durabile.

Serviciile noastre includ:
- Analiza domeniului și studiu de piață
- Promovarea companiei și identificarea personalului potrivit necesităților companiei
- Coordonarea și gestionarea procesului de angajare
- Oferirea de sprijin și îndrumare continuă pentru a asigura o plasare de succes
- Garanția candidaților
- Procese de marketing avansate pentru promovarea produsului dumneavoastră și asigurarea continuității în muncă


Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre serviciile noastre de recrutare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne-am bucură să facem parte din creșterea organică și sănătoasă a companiei dumnevoastră.

Andreea Moldoveanu, CEO al EXTERA

Contact

Pentru a vă face o idee despre serviciile pe care vi le putem oferi și pentru a putea discuta detaliat despre ce putem face pentru compania dvs., vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos.

Corespondență

Str. Înfrățirii 6
Brașov, România

Telefon

021.555.28.48

Notă: Apăsând butonul 'Trimite mesajul' sunteți de acord ca toate datele scrise de dvs. în formular să fie trimise către noi și stocate în baza noastră de date. Ne puteți contacta oricând pentru ștergerea datelor furnizate, folosind același formular.