La IPI Solutions, punem la dispoziție servicii profesionale de externalizare call-center și externalizare back-office, adaptate nevoilor afacerii tale. Fie că ai nevoie de suport în domeniul IT, gestionarea eficientă a datelor sau implementarea unor strategii de marketing digital, echipa noastră dedicată este pregătită să ofere soluții personalizate și eficiente.


Unde ne găsești

Sediul nostru este situat în inima României, gata să acopere cerințele clienților noștri la nivel național și internațional. Menținem un standard înalt de calitate în toate serviciile oferite.

Cum ne poți contacta

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a discuta despre cum putem contribui la succesul afacerii tale, nu ezita să ne contactezi via e-mail la adresa de mai jos ori telefonic.


Formularul de contact

Nu uita să completezi formularul de contact de mai jos cu detaliile tale și mesajul tău. Echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta despre necesitățile și obiectivele tale.

Angajamentul nostru

La IPI Solutions, angajamentul nostru este de a construi parteneriate de lungă durată, bazate pe încredere și rezultate măsurabile.


Adoptăm cele mai noi tehnologii și strategii pentru a te ajuta să optimizezi procesele de afaceri și să îmbunătățești comunicarea cu clienții tăi.

Împreună, putem crește și evolua, oferind suport adaptat nevoilor afacerilor de toate dimensiunile, inclusiv firmelor mici și mijlocii. Ne dedicăm succesului comun și credem în dezvoltarea parteneriatelor puternice care ne permit să creștem împreună.

Așteptăm cu nerăbdare să explorăm noi orizonturi alături de tine.


Contact

Pentru a vă face o idee despre serviciile pe care vi le putem oferi și pentru a putea discuta detaliat despre ce putem face pentru compania dvs., vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos.

Corespondență

Str. Înfrățirii 6
Brașov, România

Telefon

021.555.28.48

Notă: Apăsând butonul 'Trimite mesajul' sunteți de acord ca toate datele scrise de dvs. în formular să fie trimise către noi și stocate în baza noastră de date. Ne puteți contacta oricând pentru ștergerea datelor furnizate, folosind același formular.