1. Introducere

Bun venit pe site-ul ipisolutions.ro! Noi, IPI Solutions, ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea vizitatorilor, clienților și partenerilor noștri. Această Politică de Confidențialitate explică practicile noastre privind colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor personale pe care le colectăm de la dumneavoastră sau despre dumneavoastră atunci când utilizați acest site.

2. Informații pe care le colectăm

Colectăm și procesăm următoarele tipuri de informații:

  • Date furnizate de utilizatori: Informații precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și mesajele trimise prin formularele de contact sau înregistrările pentru servicii. Acestea sunt necesare pentru a procesa solicitările dumneavoastră și pentru a vă oferi serviciile solicitate eficient.
  • Date de trafic și cookies: Utilizăm tehnologii precum cookie-uri și coduri de urmărire Google Ads pentru a analiza modul în care vizitatorii folosesc site-ul, pentru a administra site-ul și pentru a colecta informații despre utilizatori. Aceste date ne ajută să îmbunătățim site-ul și experiența dumneavoastră pe acesta.

3. Utilizarea informațiilor

Informațiile dumneavoastră personale sunt utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a răspunde cererilor și întrebărilor dumneavoastră.
  • Pentru a vă furniza informații și servicii solicitate.
  • Pentru a personaliza și îmbunătăți serviciile și conținutul nostru.
  • Pentru a analiza eficiența publicității și pentru a oferi publicitate țintită.

4. Divulgarea informațiilor

Ne angajăm să nu vindem, închiriem ori să distribuim informațiile dumneavoastră personale unor terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor permise de lege. Putem partaja informațiile cu partenerii noștri de servicii pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, în acord cu această politică.

5. Securitatea datelor

Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii neautorizate. Ne angajăm să protejăm informațiile personale și să aplicăm proceduri stricte și măsuri de securitate pentru acest scop.

6. Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul să solicitați accesul la datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră, să rectificați orice inexactități și să restricționați sau să vă opuneți procesării acestora. De asemenea, aveți dreptul să solicitați ștergerea informațiilor, în limitele legii aplicabile. Astfel de solicitări pot fi transmise folosind formularul de contact de pe acest site web, ori prin e-mail la adresa [javascript protected email address].
IPI SOLUTIONS SRL oferă servicii profesionale de call center, contact center și back office. Beneficiați de suportul nostru expert în sarcini administrative, gestiunea datelor și comunicare în social media. Contactați-ne pentru o ofertă de servicii.

Contact

Pentru a vă face o idee despre serviciile pe care vi le putem oferi și pentru a putea discuta detaliat despre ce putem face pentru compania dvs., vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos.

Corespondență

Str. Înfrățirii 6
Brașov, România

Telefon

021.555.28.48

Notă: Apăsând butonul 'Trimite mesajul' sunteți de acord ca toate datele scrise de dvs. în formular să fie trimise către noi și stocate în baza noastră de date. Ne puteți contacta oricând pentru ștergerea datelor furnizate, folosind același formular.