Call-center

Preluăm apelurile telefonice venite din partea clienților dvs. sau îi apelăm noi, în funcție de nevoile dvs.#calitate

Back-office

Răspundem la e-mail-uri în numele companiei dvs., ținem evidența activității și creăm o bază de date pentru afacerea dvs.


#cantitate

Software

Putem crea aplicații de tip software (CRM, CMS și altele) pentru a crește calitatea serviciilor dvs.#flexibilitate

IT Support

Putem configura dispozitive, instalăm software și oferim training în utilizarea device-urilor.#securitate

Suport clienți

Servicii profesionale de call-center și suport tehnic

Oferim suport client personalizat prin telefon, e-mail și chat, asigurând o comunicare eficientă și soluționarea rapidă a solicitărilor.

Procesare date

Introducere și analiză date pentru eficientizare

Specializați în colectarea, procesarea și analiza datelor, contribuim la îmbunătățirea eficienței și a acurateței informațiilor.

Marketing digital

Strategii inovatoare de marketing pentru creșterea online

Creăm și implementăm strategii de marketing digital eficiente, inclusiv SEO, publicitate online și managementul rețelelor sociale.

Rezervări restaurante și programări clinici

Servicii pentru gestionarea rezervărilor și programărilor

Oferim servicii de call-center specializate pentru gestionarea eficientă a rezervărilor la restaurante și programărilor în clinici, asigurând o experiență fluidă și profesională pentru clienții dvs.

Gestionarea comenzilor

Servicii eficiente de call-center pentru administrarea comenzilor

Oferim servicii specializate de call-center pentru gestionarea eficientă a comenzilor plasate de clienți, asigurând procesare rapidă, acuratețe și un serviciu clienți excepțional.

Sondaje și cercetare de piață

Servicii de call-center pentru sondaje și studii de piață

Specializați în realizarea de sondaje și cercetare de piață, echipa noastră oferă servicii de colectare și analiză a datelor pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine nevoile și preferințele clienților dvs.Contact

Pentru a vă face o idee despre serviciile pe care vi le putem oferi și pentru a putea discuta detaliat despre ce putem face pentru compania dvs., vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos.

Corespondență

Str. Înfrățirii 6
Brașov, România

Telefon

021.555.28.48

Notă: Apăsând butonul 'Trimite mesajul' sunteți de acord ca toate datele scrise de dvs. în formular să fie trimise către noi și stocate în baza noastră de date. Ne puteți contacta oricând pentru ștergerea datelor furnizate, folosind același formular.