Preluăm interacțiunile multicanale ale clienților dumneavoastră

Descoperiți eficiența cu serviciile noastre de contact center la IPI Solutions, unde transformăm fiecare interacțiune într-o oportunitate valoroasă pentru afacerea dumneavoastră.

Alegând IPI Solutions, beneficiați de expertiza unei echipe dedicate, care utilizează cele mai inovative tehnologii pentru a asigura o comunicare fluidă și eficientă între compania dvs. și clienții săi.

Diferența dintre servicii call center și servicii contact center

Serviciile de call center se concentrează exclusiv pe gestionarea apelurilor telefonice, fie că sunt apeluri primite (inbound) sau inițiate de companie (outbound). Principalul instrument de comunicare într-un call center este telefonul.

Pe de altă parte, serviciile de contact center includ serviciile unui call center dar adaugă și alte canale de comunicare, cum ar fi e-mail-uri, chat-uri web, mesagerie instant, și rețele sociale. Acesta permite gestionarea interacțiunilor cu clienții printr-o varietate mai largă de platforme, oferind o abordare mult mai integrată și omnicanal. Astfel, contact center-ul poate fi mai adaptabil la nevoile clienților dvs. care preferă diverse metode de comunicare.

Exemple de activități de contact center pe care le puteți externaliza către IPI Solutions:
 • Suport clienți telefonic și pe e-mail & chat: Asistență completă pentru clienți prin telefon, e-mail și chat, asigurând un răspuns rapid și eficient la întrebările și problemele lor.
 • Programări în clinici medicale la specialități medicale și spitale: Gestionăm programările pacienților, oferind suport pentru programări, reprogramări și anulări în diverse instituții medicale.
 • Procesarea de comenzi în sistem, telefonic și pe e-mail: Prelucrăm și actualizăm comenzile clienților prin telefon și e-mail, asigurându-ne că detaliile sunt corecte și livrările sunt gestionate eficient.
 • Trimiterea de SMS-uri bidirecționale în care clienții pot răspunde mesajelor primite: Implementăm soluții de mesagerie SMS bidirecțională pentru o comunicare interactivă, permițând clienților să răspundă direct la mesajele primite.
 • Asistență pentru utilizarea aplicațiilor mobile: Oferim suport tehnic și funcțional pentru aplicațiile mobile ale companiei, ajutând utilizatorii să navigheze și să utilizeze aplicațiile eficient.
 • Gestionarea feedback-ului și a recenziilor online: Monitorizăm și răspundem la feedback-ul și recenziile online ale clienților pe platforme diverse, contribuind la îmbunătățirea imaginii brandului.
 • Informare și educație pentru clienți noi: Furnizăm informații detaliate despre produsele și serviciile oferite, ajutând clienții noi să înțeleagă și să valorifice la maximum achizițiile făcute.
 • Rezervări în restaurante: Gestionăm rezervările pentru restaurante, oferind confirmări rapide și eficiente, ajustându-ne la cerințele specifice ale fiecărui local.
 • Preluare comenzi telefonice pentru fast food și livrare mâncare: Preluăm și procesăm comenzi pentru fast food și servicii de livrare mâncare, asigurându-ne de acuratețea și promptitudinea livrării.


Cum vă ajută externalizarea serviciului de contact center către IPI Solutions?


1. Optimizarea costurilor: Reducem semnificativ cheltuielile operaționale prin externalizare, eliminând necesitatea investițiilor în infrastructură și tehnologie de ultimă generație.

2. Acces la expertiză specializată: Beneficiați de cunoștințele și experiența unei echipe de profesioniști instruiți pentru a gestiona eficient toate canalele de comunicare.
3. Scalabilitate rapidă: Flexibilitatea de a scala serviciile în funcție de cerințele afacerii dvs., adaptându-ne rapid la orice schimbări.
4. Îmbunătățirea satisfacției clienților: Asigurăm o experiență clientului de excepție, sporind loialitatea și retenția acestora.
5. Focus pe afacerea principală: Vă permiteți să vă concentrați resursele interne pe aspectele esențiale ale afacerii dvs., în timp ce noi gestionăm interacțiunile cu clienții.
6. Rapoarte detaliate și analize: Oferim acces la date și analize detaliate care vă ajută să înțelegeți mai bine nevoile clienților.
7. Acoperire 24/7: Asigurăm suport non-stop pentru clienții dumneavoastră, indiferent de fusul orar sau de sărbătorile legale.

Optați pentru externalizarea contact centerului către IPI Solutions dacă:


 • Doriți să extindeți capacitatea de răspuns fără a vă mări semnificativ cheltuielile.
 • Preferați o abordare profesionistă și personalizată a serviciului clienți.
 • Valorizați flexibilitatea și inovația în gestionarea relațiilor cu clienții.
 • Căutați soluții care să integreze noi tehnologii pentru o comunicare eficientă.
 • Vreți să îmbunătățiți gestionarea timpului și eficiența operativă.
 • Obiectivul dvs. este de a crește satisfacția clienților și de a colecta feedback valoros.
 • Aveti nevoie de suport specializat pentru campanii de marketing și suport tehnic.
 • Doriti acces la analitice avansate pentru a măsura performanța serviciului.
 • Sunteți în căutarea unei soluții care să ofere suport multi-lingvistic.
 • Intenționați să vă dezvoltați afacerea pe plan internațional și aveți nevoie de acoperire globală.

Pentru a discuta despre cum IPI Solutions poate susține nevoile specifice ale companiei dvs., nu ezitați să ne contactați!

Cuvinte cheie: servicii contact center, externalizare contact center, suport clienți, gestionare apeluri, helpdesk, helpline, management reclamații, asistență online, consultanță clienți, asistență rezervări, suport post-vânzare, feedback client, informare client, asistență multilingvă, campanii outbound

Contact

Pentru a vă face o idee despre serviciile pe care vi le putem oferi și pentru a putea discuta detaliat despre ce putem face pentru compania dvs., vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos.

Corespondență

Str. Înfrățirii 6
Brașov, România

Telefon

021.555.28.48

Notă: Apăsând butonul 'Trimite mesajul' sunteți de acord ca toate datele scrise de dvs. în formular să fie trimise către noi și stocate în baza noastră de date. Ne puteți contacta oricând pentru ștergerea datelor furnizate, folosind același formular.