Servicii de IT Support

 • Încurajăm autoeducarea
 • Dezvoltăm ideile companiei
 • Oferim acces online sau offline
 • Păstrăm confidențialitatea datelor
 • Vezi și alte servicii: click aici

Ajutor cu sistemul de operare Windows

Angajații noștri sunt dedicați activității de programare&IT și vor lucra în timp alert oferirea de suport în utilizarea aplicațiilor software din compania pe care o reprezinți, toate acestea pentru ca dumneavoastră să vă puteți continua activitatea de zi cu zi, fără a crea prejudicii.

Ce oferim, pe scurt:
 • Servicii de IT Support basic (actualizări S.O. Windows, instalare și dezinstalare aplicații de lucru, configurare software);
 • Setare dispozitive noi (setare e-mail Outlook, creare documente și foldere, configurare acces la foldere comune, testare rețea);
 • Evidența dispozitivelor (monitorizare dispozitive fără încălcarea dreptului la confidențialitatea datelor sau a angajaților);
 • Configurare securitate (monitorizare constantă antivirus, blocare pagini periculoase, creare credențiale unice de acces);
 • Intervenții fizice (ce nu se poate rezolva remote, se va rezolva la sediul nostru);
 • Depanare erori (identificare erori, replicare, oferire de soluții pentru rezolvarea acestora);
 • Troubleshooting (suport pentru corecția erorilor pentru utilizatorul final);
 • Alte servicii de IT Support.

De ce să achiziționați serviciile de IT Support oferite de către IPI SOLUTIONS SRL?

1. Flexibilitate

Oferim servicii de IT Support pentru persoane juridice și putem prelua în orice moment activitatea, indiferent de dată sau oră. Avem nevoie doar de detalii despre ceea ce doriți și când doriți să fie gata.
2. Salvați timp prețios

Instrumentele pe care le deținem ne permit să eficientizăm activitatea din punct de vedere al timpului și mai mult de atât, acest lucru oferă companiei dvs. mai mult timp la dispoziție. Colaborând cu compania noastră, veți putea achiziționa fișiere, extensii, pagini web, aplicații de lucru de tip CRM și CRM și multe altele, iar în același vă veți putea ocupa de alte nevoi ale companiei, reducând astfel din puținul timp pe care îl aveți la dispoziție.
3. Experiență din afară

Dvs. puteți învăța prin serviciile pe care noi le oferim, iar noi putem să ne adaptăm cu ușurință cerințelor companiei pe care o dețineți. Având un ochi subiectiv însă orientat către afacerea dvs., ne va fi ușor să venim cu propuneri de dezvoltare a companiei pe care o deținei, pe o arie largă.
4. Strategie concentrată pe nevoi

Echipa dvs. actuală poate fi prea mică pentru a conduce mai multe proiecte în același timp. Achiziționând servicii de Software oferite de compania noastră, puteți rezolva mai multe task-uri și elabora și susține mai multe proiecte în același timp. În timp ce angajații dvs. se vor concetra pe activitățile de zi cu zi, noi îi vom sprijini în asigurarea succesului.
5. Tehnologie avansată

Pe lângă echipamentele de lucru pe care le utilizăm în desfășurarea activității, deținem și un server performant și securizat ce va fi utilizat pentru ca datele dvs. să fie prelucrate și stocate în siguranță. Folosim, de altfel și un software pentru verificarea codului sursă din aplicațiile scrise de noi.
6. Serviciile call-center, back-office și software la pachet

Oferim servicii complete de call-center, bacj-office și software pentru ca experiența ta alături de noi să fie centralizată și concentrată pe toate nevoile tale. Aruncă o privire pe pagina noastră de servicii, printr-un click aici.
7. Confidențialitate respectată

Datele companiei pe care o dețineți și ale clienților dvs. vor fi protejate de politica GDPR a companiei noastre. Pentru a consulta Politica de Confidențialitate a companiei noastre, vă rugăm să solicitați colegilor noștri o Anexă a Contractului de prestări servicii.

Ne puteți contacta oricând pentru a discuta despre nevoile companiei dvs.!

Cuvinte cheie: servicii it support, externalizare it, suport it servicii, suport utilizare aplicatii, firma de it, externalizare it support, ajutor utilizare windows, ajutor utilizare aplicatii, setare calculator nou it, servicii administrare calculator laptop

Intră în legătură cu noi

Primul pas este să ne spui nevoile companiei tale, iar noi îți vom spune cum te putem ajuta. Trebuie doar să ne contactezi telefonic sau via e-mail și vom stabili împreună restul detaliilor.