Ajutor în utilizarea și depanarea erorilor din sistemul de operare Windows

Echipa noastră de specialiști IT este profund dedicată furnizării unui suport tehnic și de programare de excepție. Scopul nostru este să asigurăm o utilizare fluentă a aplicațiilor software din compania ta, astfel încât să te poți concentra pe activitățile esențiale, fără întreruperi sau dificultăți. Suntem aici pentru a preveni orice potențial prejudiciu și pentru a-ți garanta o activitate neîntreruptă în fiecare zi.

Serviciile noastre extinse de IT support includ:
 • Servicii IT Support de bază: Actualizări sistem de operare Windows, instalare/dezinstalare aplicații, configurări software.
 • Setare dispozitive noi: Configurări e-mail Outlook, crearea de documente și foldere, configurare acces la foldere comune, testare de rețea.
 • Evidența dispozitivelor: Monitorizare atentă a dispozitivelor, respectând confidențialitatea datelor și a angajaților.
 • Configurare de securitate: Monitorizare antivirus constantă, blocarea paginilor periculoase, creare de credențiale de acces sigure.
 • Intervenții fizice: Rezolvarea problemelor care nu pot fi soluționate la distanță, direct la sediul nostru.
 • Depanare erori: Identificare și replicare erori, oferind soluții eficiente pentru rezolvarea lor.
 • Troubleshooting: Suport pentru corectarea erorilor, asigurând funcționarea optimă pentru utilizatorul final.
 • Și multe alte servicii de IT Support: Acoperim un spectru larg de nevoi în domeniul IT, pentru a-ți asigura o experiență fără griji.


Cum vă ajută externalizarea serviciului de IT support către IPI Solutions?


1. Reducere semnificativă a costurilor

Prin colaborarea cu IPI Solutions pentru serviciile de IT support, veți beneficia de economii substanțiale. Externalizarea ne elimină necesitatea investițiilor în personal specializat, echipamente și formare, permițându-vă să distribuiți bugetul acolo unde este cel mai necesar pentru afacerea dvs.
2. Economisirea timpului

Specialiștii noștri în IT folosesc cele mai noi tehnologii pentru a oferi soluții rapide și eficiente, eliberându-vă timpul pentru a vă concentra pe creșterea și evoluția afacerii dvs.
3. Expertiză externă valorificată

Cu IPI Solutions, beneficiați de expertiza noastră tehnică pentru a oferi soluții personalizate și inovative în IT support, aliniindu-ne cu obiectivele și strategiile de viitor ale companiei dvs.
4. Strategie orientată pe nevoi

Ne adaptăm flexibil la cerințele afacerii dvs., permițându-vă să gestionați mai multe proiecte de IT simultan, în timp ce ne ocupăm noi de sarcinile tehnice complexe.
5. Flexibilitate și adaptare la schimbări

Colaborarea cu IPI Solutions înseamnă o adaptare rapidă la schimbările tehnologice și de piață, menținându-vă afacerea în avangarda inovației.
6. Acces la tehnologie de ultimă generație

Oferim acces la cele mai noi tehnologii și instrumente din domeniul IT, asigurând soluții eficiente și de înaltă calitate pentru suportul dvs. tehnic.
7. Siguranța și confidențialitatea datelor

Optați pentru externalizarea serviciilor de IT support către IPI Solutions dacă:


 • Doriți să reduceți costurile operaționale și de personal prin externalizarea serviciilor IT.
 • Aveți nevoie de o expertiză tehnică specializată care nu este disponibilă intern în compania dvs.
 • Vreți să vă concentrați resursele și atenția asupra creșterii și dezvoltării afacerii, lăsând problemele IT în seama experților.
 • Căutați soluții rapide și eficiente pentru problemele IT, cu intervenție remote și pe teren, după necesitate.
 • Preferați accesul la tehnologie și software de ultimă oră fără costurile asociate achiziționării și actualizării acestora.
 • Doriți un nivel ridicat de securitate și conformitate cu standardele GDPR pentru datele companiei și ale clienților.
 • Intenționați să implementați cele mai bune practici în IT support pentru o eficiență sporită.
 • Preferați o abordare proactivă în gestionarea IT, cu monitorizare și mentenanță constantă pentru a preveni problemele înainte de a apărea.
 • Aveți nevoie de o echipă de IT dedicată și accesibilă care să ofere suport rapid și personalizat.
 • Vreți să vă asigurați că toate problemele IT sunt gestionate profesional, cu o minimă întrerupere a activității companiei dvs.

Pentru a discuta despre cum IPI Solutions poate susține nevoile specifice ale companiei dvs., nu ezitați să ne contactați!

Contact

Pentru a vă face o idee despre serviciile pe care vi le putem oferi și pentru a putea discuta detaliat despre ce putem face pentru compania dvs., vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos.

Corespondență

Str. Înfrățirii 6
Brașov, România

Telefon

021.555.28.48

Notă: Apăsând butonul 'Trimite mesajul' sunteți de acord ca toate datele scrise de dvs. în formular să fie trimise către noi și stocate în baza noastră de date. Ne puteți contacta oricând pentru ștergerea datelor furnizate, folosind același formular.